Zapraszamy do wpisywania się do naszej księgi gości! Jeżeli bawiliście się Państwo przy naszej muzyce i chcielibyście podzielić się z nami Waszymi wrażeniami, to jest właśnie idealne miejsce, żeby to zrobić! Zapraszamy również na nasz profil na Facebooku.

Czy wiesz, że...
To już trzecia wersja naszej kolorytmowej witryny. Jeżeli chcesz zobaczyć jak wyglądała księga gości w poprzedniej wersji, kliknij tutaj.

Dodaj nowy wpis do księgi gości

 
 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone gwiazdką są wymagane. Twój adres e-mail nie będzie widoczny.
42 wpisy.
Monika i Adrian z Mąkoszyce/Pokój napisał/a 19 września 2018:
Mój Boże! Co za zespół!
Po prostu petarda! 🙂
Gorąco polecamy, ponieważ Ci ludzie znają się na swojej robocie, a co najważniejsze - widać, że uwielbiają to co robią 🙂
Fantastyczna muzyka przez całe dwa dni wesela!

Pozdrawiamy,
Monika & Adrian 😉
Ewa z Lubsza napisał/a 2 lipca 2018:
Dziękujemy za wspaniałe przyjęcie!! Wszyscy goście byli zachwyceni! Klepki w parkiecie poodpadały 😀
Jesteście najlepsi!
Serdecznie pozdrawiamy i polecamy wszystkim!
Jakub i Ewa
Paula z Brynica napisał/a 28 czerwca 2018:
Kochani,
chcielibyśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za oprawę muzyczną wesela w Brynicy 16.06.2018 r.! Jesteście rewelacyjni- wszystkie aranżacje na wysokim poziomie, wspaniały wokal, wysoka kultura osobista i pozytywna energia całego Zespołu. My i Goście bawiliśmy się znakomicie.

Jeśli ktoś właśnie czyta opinie i zastanawia się nad wyborem zespołu- szczerze POLECAMY !

Paula & Przemek
Dagmara i Kamil z Łącznik napisał/a 15 września 2017:
Zespół Kolorytm grał na naszym weselu... było fantastycznie! Klawe aranżacje, zdolni muzycy, fenomenalna wokalistka. Kultura i profesjonalizm bez nadęcia i gwiazdorzenia. Polecamy wszystkim, goście bawili się do ostatniej piosenki, zarówno Ci młodzi jak i starsi. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i do zobaczenia jutro na weselu znajomych! 🙂
Dagmara i Kamil 10czerwca 2017r
Michał z Opole napisał/a 14 września 2017:
Ogromnie dziękujemy że byliście z Nami tego dnia. Z przyjemnością było Was słuchać i bawić się przy Waszej muzyce od pierwszego do ostatniego utworu 🙂 Pełen profesjonalizm, aranżacje na najwyższym poziomie i świetny głos Pauliny. Wielu gości mówiło, że to najlepszy zespół z jakim się bawili na weselach...więc musi to coś znaczyć. Jeżeli ktoś się zastanawia...to w 100% polecamy 🙂
Pozdrawiamy i miejmy nadzieje że jeszcze kiedyś do zobaczenia 🙂
Asia i Michał 26.08.2017
Ewa i Krystian z Głubczyce/Opole napisał/a 23 sierpnia 2017:
Serdecznie dziękujemy, że w tym wyjątkowym dla nas dniu jakim jest dzień ślubu byliście z nami i uświetniliście naszą uroczystość wspaniałymi dźwiękami, pięknym śpiewem i doborowym towarzystwem. Z całego serca dziękujemy!!! Od początku wiedzieliśmy, że zabawa z KOLORYTMEM będzie na najwyższym poziomie muzycznym (muzyka na żywo, wykształceni muzycy, wspaniały wokal i świetny repertuar). Każdemu, kto szuka zespołu na najwyższym poziomie muzycznym i chce aby każdy gość od tego najmłodszego do tego najstarszego świetnie się bawił, nie pozostaje nic innego, jak tylko skontaktować się z ZESPOŁEM KOLORYTM!!! Jeszcze raz bardzo ale to bardzo serdecznie dziękujemy!!! Byliście wspaniali!!!! Pozdrawiamy Ewa i Krystian - 19.08.2017 r.
Ewa z Krasiejow napisał/a 20 sierpnia 2017:
Wesele w Jemielnicy 03-04 07 2017. Jestem mamą pana młodego. Przyznam, że miałam pewne obawy jak zareaguje młodzież na zabawę. . bez DISCO POLO, ale moje obawy się nie sprawdziły. Okazało się, że dobrą muzykę wszyscy lubią słuchać i szałowo się bawić w takt starszych i nowszych przebojów. Impreza była po prostu wspaniała.
Monika i Damian z Monachium / Jemielnica napisał/a 9 lipca 2017:
KOLORYTM jest po prostu genialny!
W 2014 roku bawiliśmy się na weselu z Kolorytmem i już wtedy wiedzieliśmy, że kiedy będziemy organizować nasze wesele, nie będziemy szukać innego zespołu. Znudzeni wszechobecnym disco polo i prostackim zachowaniem wielu kapel weselnych, zależało nam na muzyce na żywo i wysokiej kulturze osobistej członków zespołu. Długo by wymieniać wszystkie zalety tej piątki Muzyków przez wielkie M, a uchybień i wad nie sposób się doszukać. Nieziemski wokal Pani Pauliny, trafiony dobór repertuaru, wybitne muzyczne wyczucie, świetny, naturalny kontakt z gośćmi wesela, gładki przebieg spraw finansowych... możemy tak wymieniać bez końca. Jesteśmy bardzo wdzięczni, że dzięki temu zespołowi nasza impreza pozostanie niezapomniana. Nasi goście nie mogli przestać się zachwycać! Z całego serca polecamy Kolorytm i zachęcamy do rezerwacji terminów! Szybko szybko!
Dominik i Marta z Brzeg napisał/a 27 kwietnia 2017:
Dziękujemy za uświetnienie naszego wesela. Kolorytm to gwarancja pełnego parkietu przez całe wesele. Przypada do gustu zarówno młodym jak i starszym gościom weselnym. Polecamy serdecznie
Gosia i Bartek z Oława napisał/a 11 listopada 2016:
Hej Kochani 😀 bardzo Wam dziękujemy !! jesteście rewelacyjni, muzyka, wokal, "wodzirejka", kultura zabawy.... Polecamy ze szczerego serca! 😀 😀 😀
Ala i Michał z Prudnik napisał/a 19 września 2016:
Rewelacyjny Zespół!
Polecamy KOLORYTM wszystkim narzeczonym,którzy szukają:
- prawdziwego muzycznego brzmienia,
- fantastycznej wokalistki,
- eleganckiej konferansjerki
- i świetnie dobranego repertuaru.
Zespół to urodzeni muzycy, którzy grając, sprawiają sobie i tańczącym wiele frajdy. Nawet wujek, który wszystko wie najlepiej, milczał jak grali ;).
Pozdrawiamy
Ala i Michał, 21.05.2016.
Roland z Krapkowice napisał/a 7 września 2016:
Nie polecam Kolorytmu, jeżeli chcecie, żeby goście szybko poszli spać… Jestem pewien, że z nimi będą bawić się do końca. Fantastyczny zespół!

Jako gość weselny Justynki i Grzegorza (wpis poniżej) potwierdzam wszystko, co Państwo Młodzi napisali. Kolorytm stwarza niepowtarzalny klimat weselny. Nie opuściliśmy na parkiecie ani jednego kawałka! Wszystko dzięki wspaniałemu wokalowi pani Pauliny (czapki z głów za „Szklaną pogodę”, mistrzostwo! Na żadnym weselu nie słyszałem tak cudownego głosu), świetnej oprawie muzycznej (także z ciekawymi aranżacjami), dynamicznemu prowadzeniu i zabawom (mnóstwo śmiechu, ale wszystko na poziomie!) i odpowiednio dobranemu repertuarowi (każdy znalazł coś dla siebie, a na koniec wszyscy i tak padali z nóg, ale żal byłoby odpuścić).

Gdybym przewidywał rychły koniec stanu kawalerskiego – a stety/niestety jeszcze nie planuję – właśnie odwiedzałbym zakładkę „Kontakt”, wybierał numer i miał nadzieję, że mają jeszcze dla mnie wolny termin 😉
Justyna i Grzegorz z Opole napisał/a 5 września 2016:
13 sierpnia tego roku mieliśmy niesamowitą przyjemność bawić się i świętować nasz wielki dzień z udziałem najlepszego zespołu - KOLORYTM. Chcielibyśmy potwierdzić wszystkie komplementy i zachwyty wpisywane w tej księdze gości, bo są jak najbardziej prawdziwe i zasłużone. Zespół stwarza niesamowitą atmosferę i sprawia, że nogi same rwą się do tańca. Przemówienia, konferansjerka i prowadzenie zabaw grupowych z na wysokim poziomie kultury, co nie oznaczało braku poczucia humoru, którego p. Marcinowi nie brakuje. Wokal p. Pauliny po prostu cudowny. A oprawa instrumentalna sprawiała, że można było poczuć ciarki na plecach. Dobór utworów przez zespół sprawiał, że parkiet nigdy nie pustoszał i przewinęły się przez niego wszystkie grupy wiekowe. Podsumowując - gorąco wszystkim polecamy zespół KOLORYTM. Jeżeli zdecydujecie się na nich możecie być 100% pewni, że zarówno Wy jak i wszyscy goście na zawsze zapamiętacie ten dzień 🙂 Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję spotkać KOLORYTM na niejednej zabawie!
Agnieszka z Praszka napisał/a 4 września 2016:
Najlepsi! ♡ W imieniu swoim i naszych gości serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną! Dziękujemy za profesjonalizm i oprawę na najwyższym poziomie zarówno na początku zabawy jak i już nad ranem.
Dzięki Wam udowodniliśmy, że na polskim weselu można rewelacyjnie się bawić i to nie do disco polo 😀
Raz jeszcze BARDZO dziękujemy!
A wszystkim,którzy zastanawiają się nad KOLOLRYTMEM radzę się dłużej nie zastanawiać tylko dzwonić i rezerwować termin!
PS To wielka przyjemność polecać tak dobry zespół!
Ania z Głubczyce napisał/a 1 września 2016:
Dziękujemy za bardzo profesjonalną oprawę muzyczną na naszym weselu 🙂 pochwał i komplementów pod Waszym adresem ze strony gości nie było końca! 🙂 Zespół godny polecenia 🙂 Pozdrawiamy Ania i Marcin
Dorota & Dawid z Raszowa napisał/a 29 sierpnia 2016:
Dziękujemy jeszcze raz za przepiękną oprawę muzyczną na naszym weselu. Była to nie tylko świetna zabawa, ale niesamowity prywatny koncert. Goście byli zachwyceni muzyką i wysokim poziomem kultury zabawy. Jesteśmy pod wrażeniem pełnego profesjonalizmu zespołu. Jak powiedział Marcin "jeśli oni grają, to zawsze jest świetna pogoda" i tak też było w naszym przypadku. DZIĘKUJEMY!
Magdalena i Piotr Aleksanderek z Opole napisał/a 29 czerwca 2016:
Wspaniała organizacja muzycznej strony wesela. Cały zespół pięknie grał a wokalistka ma głos nie z tej ziemi. Wszyscy goście zadowoleni bawili się do końca. Dziękujemy Magdalena i Piotr już teraz Aleksanderek.
Pamela i MIchał z Kluczbork napisał/a 4 czerwca 2016:
Potwierdzamy niżej zamieszczone opinie! Wszystkie te pozytywne słowa o Zespole są jak najbardziej prawdziwe;) Goście zapełnili parkiet już od pierwszej piosenki i przez całe wesele świetnie bawiliśmy się przy doskonale dobranym repertuarze. Przy oczepinach można było popłakać się ze śmiechu! Podsumowując doskonale zdawaliśmy sobie sprawę jak wiele zależy od zespołu, a Kolorytm przeszedł nawet nasze najśmielsze oczekiwania. Dzięki Wam było tak wspaniale! Goście nie szczędzili pochwał, wszyscy jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu Kolorytmu. A i jeszcze jedno: zespół zawsze przywozi ze sobą piękną pogodę;P
Brajan z Hrubieszów napisał/a 4 maja 2016:
Super Zespół wspaniali ludzie z wielkim talentem muzycznym !!!! Goście do tej pory zachwycają się waszym profesjonalizmem. Świetnie dobrane piosenki, oczepiny dobrze zorganizowane, zespół bardzo uzdolniony, wokalnie kosmos a przede wszystkim słychać że zespół gra na żywo. Mam nadzieję, że zagracie kiedyś i u mnie.
Pozdrawiam serdecznie i POLECAM 🙂 Brajan
Aneta i Wojtek z Pokrzywna napisał/a 8 kwietnia 2016:
Dnia 2 kwietnia 2016 roku zespół Kolorytm umilał nam czas w trakcie naszej zabawy weselnej. Od samego początku wykazywał się pełnym profesjonalizmem, począwszy od przygotowania piosenki do pierwszego tańca, po przez spełnianie naszych muzycznych zachcianek, aż po wyborną oprawę muzyczną podczas wesela. Zagrali wiele przeróżnych przebojów, zarówno polskich jak i zagranicznych. Przygotowali kilka odpowiednio dobranych zabaw w związku z czym każdy z gości znalazł coś dla siebie. Zabawa do białego rana była dla nas czystą przyjemnością i będziemy wspominać ją przez wiele lat. Serdecznie polecamy zespół Kolorytm. Jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy. Aneta i Wojtek